Logo

Café Brûlot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Café Brûlot


Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra

Til 6 kopper

#

1 appelsin

40 hele kryddernelliker

Skal af 1 citron

1 kanelstang

16 stykker hugget sukker

3 spsk rom eller brandy

6 kopper meget varm kaffe

*

Appelsin spækkes med hele nelliker.

Citronskal, kanelstang og hugget sukker

opvarmes med rom eller brandy.
Den hede kaffe hældes over efter nogle min.

Serveres i høje kopper eller glas.

 

Tips: Du kan flambere kaffen med
en ekstra sjat rom.


Café Brûlot

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her