Logo

Café Diablo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 tsk. melis
1 lille stang kanel
3 spsk. mørk rom
2-4 kryddernelliker
skallen fra 1/2 appelsin skåret i tynde strimler
4 tsk. cognac
2 kopper meget stærk kaffe
 
Melis smeltes sammen med kanelstang og 1 spsk. rom over svag varme. Tilsæt resten af rommen. Stik nellikerne i appelsinstrimlerne og sæt dem på lange gafler.
Strimlerne dyppes i blandingen et øjeblik.
Løft gaflerne med strimlerne på lidt op fra gryden og hæld cognac over. Sæt straks ild til.
Når flammen er slukket, stikkes gaflerne igen ned i gryden og den varme kaffe hældes ved.
Varm igennem og hæld Diabloen op i forvarmede kopper.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?



Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os