Logo

Café Diablo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 tsk. melis
1 lille stang kanel
3 spsk. mørk rom
2-4 kryddernelliker
skallen fra 1/2 appelsin skåret i tynde strimler
4 tsk. cognac
2 kopper meget stærk kaffe
 
Melis smeltes sammen med kanelstang og 1 spsk. rom over svag varme. Tilsæt resten af rommen. Stik nellikerne i appelsinstrimlerne og sæt dem på lange gafler.
Strimlerne dyppes i blandingen et øjeblik.
Løft gaflerne med strimlerne på lidt op fra gryden og hæld cognac over. Sæt straks ild til.
Når flammen er slukket, stikkes gaflerne igen ned i gryden og den varme kaffe hældes ved.
Varm igennem og hæld Diabloen op i forvarmede kopper.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her