Logo

Café Orangero

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
40 g chokolade
3 dl vand
1 1/2 dl mælk
1 spsk Nescafé
8 cl Orangero (eller anden orangelikør)
piskefløde
 
Smelt chokoladen over vandbad.
Tilsæt vand og mælk og lad det koge.
Kom Nescaféen i og rør til den er opløst.
Fordel orangelikøren i 4 glas og hæld den varme chokoladekaffe i.
Pynt med flødeskum og et drys kakao.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?