Logo

Cappuccino

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Et højt krus eller en cappuccino kop
En mælkeskummer
Friskbrygget kaffe
Kold mælk
Chokoladepulver
 
Fyld 1/3 af et højt krus med kold mælk.

Skum ved at bruge din mælkeskummer i 20-30 sekunder, indtil mælken begynder at tykne for alvor.

Anbring nu kruset i en mikroovn og opvarm stille og roligt.

Hold godt øje med kruset, så mælken ikke flyder over.

Når du har opvarmet mælkeskummen, hælder du langsomt friskbrygget kaffe ned i mælkeskummen. 

Slut af med en lille smule chokolade på toppen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?



Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os