Logo

Irsk varm chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl. mælk
125 g mælkechokolade
1 1/4 dl piskefløde
2 spsk kakao
4 spsk irsk whiskey
flødeskum
Evt. chokoladespåner til pynt

Fløden piskes halvstift i en skål.
Chokoladen hakkes i stykker og varmes sammen med mælken langsomt op under omrøring, indtil chokoladen er smeltet.
Kakaoen piskes i og det hele bringes i kog.
Så tages gryden af varmen og whiskey og fløde tilsættes.
Drikken hældes i krus og pyntes med flødeskum og chokoladespåner.
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os