Logo

Irsk varm chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl. mælk
125 g mælkechokolade
1 1/4 dl piskefløde
2 spsk kakao
4 spsk irsk whiskey
flødeskum
Evt. chokoladespåner til pynt

Fløden piskes halvstift i en skål.
Chokoladen hakkes i stykker og varmes sammen med mælken langsomt op under omrøring, indtil chokoladen er smeltet.
Kakaoen piskes i og det hele bringes i kog.
Så tages gryden af varmen og whiskey og fløde tilsættes.
Drikken hældes i krus og pyntes med flødeskum og chokoladespåner.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os