Logo

Iskaffe med flødeskum -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Artikel billede

- smager skønt på en varm sommerdag, her til 4 glas

 

1 1/4 dl piskefløde

1/2 l vaniljeis

1/2 l stærk kold kaffe

sukker

1 spsk. reven chokolade

4 isvafler

 

Pisk fløden stiv og fyld den i en sprøjtepose, der læg­ges i køleskabet, mens kaffen laves.

Skær vaniljeisen i mindre terninger, der fordeles i 4 høje glas.

Smag kaffen til med suk­ker og hæld den over isen (glasset skal være 5/6 fuldt!).

Sprøjt flødeskum øverst og drys med chokolade.

Stik evt. en isvaffel ned i flødeskummet.

Iskaffe serveres med su­gerør og en ske.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?