Logo

Kaffe Brûlot -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Artikel billede

Personer: 4

 

8 cl cognac

4 stk. hugget sukker

4 kryddernelliker

1 stang kanel

4 kopper stærk kaffe

 

Kaffe Brûlot stammer fra New Orleans, hvor en fransk restauratør har gjort kaffen til en af sine specialiteter. (Brûlot bety­der brændende).

Cognac'en hældes i en kobberpande sammen med sukker, kryddernelli­ker og kanel.

Varm den op i køkkenet eller ved bordet over en rechaud (spritap­parat) .

Hæld kaffen op i fine kop­per.

Koppen skal kun være 3/4 fuld.

Antænd cognac'en og hæld den forsigtigt i kaffen med en ske.

Med lidt øvel­se kan man få cognac'en til at brænde videre et øje­blik i kaffen.

Man kan også hælde kaf­fen i den flamberede cog­nac og derefter hælde det i kopperne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her