Logo

Kaffe Brûlot -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Artikel billede

Personer: 4

 

8 cl cognac

4 stk. hugget sukker

4 kryddernelliker

1 stang kanel

4 kopper stærk kaffe

 

Kaffe Brûlot stammer fra New Orleans, hvor en fransk restauratør har gjort kaffen til en af sine specialiteter. (Brûlot bety­der brændende).

Cognac'en hældes i en kobberpande sammen med sukker, kryddernelli­ker og kanel.

Varm den op i køkkenet eller ved bordet over en rechaud (spritap­parat) .

Hæld kaffen op i fine kop­per.

Koppen skal kun være 3/4 fuld.

Antænd cognac'en og hæld den forsigtigt i kaffen med en ske.

Med lidt øvel­se kan man få cognac'en til at brænde videre et øje­blik i kaffen.

Man kan også hælde kaf­fen i den flamberede cog­nac og derefter hælde det i kopperne.

Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os