Logo

Kosakblod -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Artikel billede

- en pragtfuld drik til en kold og våd efterårsaften for 8-10 personer

 

1 l stærk kaffe

1 l rødvin

1/2 l vodka 

1 sukkertop

4 cl rom

 

Varm kaffe, rødvin og den halve liter vodka op til ko­gepunktet.

Hæld det over i en ildfast skål (f. eks. en fondue­gryde) eller en kobber­gryde.

Læg en istang tværs over gryden.

Ovenpå istangen anbrin­ges sukkertoppen.

Hæld halvdelen af rom­men over sukkeret, og an­tænd det, så sukkeret drypper ned i punchen, når det smelter.

Lige så snart flammerne begynder at dø hen, hæl­des resten af rommen over, så det blusser op igen.

Kosakblod serveres ry­gende varm i varmefaste glas.

Det er en drink, der nok skal jage vinterkulden ud.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?