Logo

Kosakblod -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Artikel billede

- en pragtfuld drik til en kold og våd efterårsaften for 8-10 personer

 

1 l stærk kaffe

1 l rødvin

1/2 l vodka 

1 sukkertop

4 cl rom

 

Varm kaffe, rødvin og den halve liter vodka op til ko­gepunktet.

Hæld det over i en ildfast skål (f. eks. en fondue­gryde) eller en kobber­gryde.

Læg en istang tværs over gryden.

Ovenpå istangen anbrin­ges sukkertoppen.

Hæld halvdelen af rom­men over sukkeret, og an­tænd det, så sukkeret drypper ned i punchen, når det smelter.

Lige så snart flammerne begynder at dø hen, hæl­des resten af rommen over, så det blusser op igen.

Kosakblod serveres ry­gende varm i varmefaste glas.

Det er en drink, der nok skal jage vinterkulden ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her