Logo

Mama Mias Caffè

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

friskbrygget kaffe
2 ml / et enkelt stænk Amaretto likør
Pynt - 2 spiseskefulde færdiglavet creme
3 spiseskefulde flødeskum
(Bland creme og flødeskum godt sammen, og opbevar blandingen i køleskabet).
Drys - Kakaopulver
 
Tag en glaskop og hæld Amaretto i efter smag, før du fylder op med friskbrygget kaffe. 

Hæld forsigtigt creme- og flødeskumblandingen oven på kaffen.  Flødeblandingen skal danne et ca. 2 cm tykt lag oven på kaffen. 

Giv et godt drys kakaopulver oven på fløden.

Server straks.

Tips:
Server i højstilkede glas eller riv frisk chokolade på toppen i stedet for kakao.  Enhver anden slags likør kan anvendes til denne opskrift.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her