Logo

Mexicansk varm chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kanelstang
1 liter mælk
2 hele nelliker (eller en knivspids stødt)
125 gram mørk bitter chokolade
2-3 dråber mandelessens

Mælken varmes langsomt op til at den næsten koger, sammen med kanelstangen og nellikerne i en tykbundet gryde.
Så hakkes chokoladen og rører i mælken indtil den er smeltet helt.
Mælken sies og hældes i en blender, hvor det blendes sammen med mandelsessensen på høj hastighed i et halvt minut.
Alternativt kan det piskes med en elektrisk håndpisker indtil det skummer.
Drikken hældes i et krus og serveres.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os