Logo

Varm kakao med cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 spsk. piskefløde
2 dl. kakaosødmælk
1/4 dl. cognac
15 g. revet chokolade

Fløden piskes til skum.
Kakaosødmælken varmes op i en gryde og cognac hældes i.
Blandingen hældes i et krus og pyntes med flødeskum og revet chokolade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her