Logo

Bruschetta med avocado, kapers og semi-dried tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Drinks billede
Server de sprøde brød som en snack til øl eller vin eller som tilbehør til pasta, der er vendt i extro jomfruolivenolie, hvidløg og friskreven parmesan.
 
8 skiver italiensk durumbrød
1 avocado
2 spsk. kapers
100 g semi-dried tomater
Saft af 1/2 citron
Friskkværnet sort
 
Læg brødskiverne på en bagerist.
Drys kapers over brødskiverne og fordel de semi-dried tomater.
Bag brødene ved 220ºC i 5-10 minutter.
Skær avocadoen i skiver og dryp dem med citronsaft.
Fordel ski­verne på brødene og kværn peber over.
Server straks brødene.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• No bake Baileys chocolate cakeDen er simpel at lave, kræver ingen ovn, bare et køleskab den kan stå og sætte sig i....

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os