Logo

Bruschetta med avocado, kapers og semi-dried tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Drinks billede
Server de sprøde brød som en snack til øl eller vin eller som tilbehør til pasta, der er vendt i extro jomfruolivenolie, hvidløg og friskreven parmesan.
 
8 skiver italiensk durumbrød
1 avocado
2 spsk. kapers
100 g semi-dried tomater
Saft af 1/2 citron
Friskkværnet sort
 
Læg brødskiverne på en bagerist.
Drys kapers over brødskiverne og fordel de semi-dried tomater.
Bag brødene ved 220ºC i 5-10 minutter.
Skær avocadoen i skiver og dryp dem med citronsaft.
Fordel ski­verne på brødene og kværn peber over.
Server straks brødene.
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Minitarteletter med oksekød, og sauce af enebær og whiskyEnkel og sofistikeret kanape, der også kan serveres på minitoast, eller blot på en...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os