Logo

Hollandske saltkugler -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 40 stk. Barsnack

 

2 dl (125 g) mel

10 g gær

3 spsk. mælk

1 æggeblomme

1 tsk. salt

90 g smør/margarine 

1 æggeblomme

 

Gæren smuldres i en skål og opløses i mælken.

Til­sæt halvdelen af melet.

Ælt dejen og lad den hæve i 20 minutter.

Tilsæt salt, æggeblomme og resten af melet.

Smelt smørret og ælt det i dejen, 1 spsk. ad gangen.

Lad den blive kold.

Form dejen med hånden til små kugler på størrelse med en hasselnød.

Sæt kuglerne på en bage­plade beklædt med folie og lad dem efterhæve 30 minutter.

De pensles med en pisket æggeblomme og bages i ovnen ved 200ºC i 20 minut­ter.

Kuglerne smager dejligt til drinks.

 

Tips: De kan opbevares nogle dage i en tætslutten­de kagedåse.

Hollandske saltkugler kan krydres med paprika eller kommen, som piskes i æggeblommen til pensling.

På billedet ses også Hippie girl; se opskrift.

 

Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?