Logo

Hollandske saltkugler -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

ca. 40 stk. Barsnack

 

2 dl (125 g) mel

10 g gær

3 spsk. mælk

1 æggeblomme

1 tsk. salt

90 g smør/margarine 

1 æggeblomme

 

Gæren smuldres i en skål og opløses i mælken.

Til­sæt halvdelen af melet.

Ælt dejen og lad den hæve i 20 minutter.

Tilsæt salt, æggeblomme og resten af melet.

Smelt smørret og ælt det i dejen, 1 spsk. ad gangen.

Lad den blive kold.

Form dejen med hånden til små kugler på størrelse med en hasselnød.

Sæt kuglerne på en bage­plade beklædt med folie og lad dem efterhæve 30 minutter.

De pensles med en pisket æggeblomme og bages i ovnen ved 200ºC i 20 minut­ter.

Kuglerne smager dejligt til drinks.

 

Tips: De kan opbevares nogle dage i en tætslutten­de kagedåse.

Hollandske saltkugler kan krydres med paprika eller kommen, som piskes i æggeblommen til pensling.

På billedet ses også Hippie girl; se opskrift.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Minitarteletter med oksekød, og sauce af enebær og whiskyEnkel og sofistikeret kanape, der også kan serveres på minitoast, eller blot på en...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os