Logo

Kirsebær i svøb -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- en lille fin detalje til cocktailen: Kirsebær i svøb - Barsnack

 

12 store, faste, søde kirsebær med stilk

apollinaris

 

Lad stilkene blive på kirse­bærrene, som vaskes og duppes tørre.

Læg et kirsebær i hvert rum i isterningbakken og fyld op med apollinaris.

Stilkene skal vende opad.

Stil bakken i fryseren i ca. 3 timer.

Anvendes i drinks i stedet for almindelige isternin­ger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her