Logo

Kirsebær i svøb -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

- en lille fin detalje til cocktailen: Kirsebær i svøb - Barsnack

 

12 store, faste, søde kirsebær med stilk

apollinaris

 

Lad stilkene blive på kirse­bærrene, som vaskes og duppes tørre.

Læg et kirsebær i hvert rum i isterningbakken og fyld op med apollinaris.

Stilkene skal vende opad.

Stil bakken i fryseren i ca. 3 timer.

Anvendes i drinks i stedet for almindelige isternin­ger.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os