Logo

No bake Baileys chocolate cake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

No bake Baileys chocolate cake

 

Den er simpel at lave, kræver ingen ovn, bare et køleskab den kan stå og sætte sig i. Mængden af Baileys i opskriften kan selvfølgelig varieres alt efter hvor vild man er med smagen. Vi er ret vilde med smagen og tilsatte sådan at man lige kunne fornemme lidt Baileys i hver bid – super lækkert.

 

# Ingredienser:

Bund:
250 g dadler
50 g mandler
300 g fuldkorns digestive
ca 2 spsk Baileys Chocolat Luxe (har en dejlig smag af chokolade)

 

Fyld:
5 dl yoghurt neutral
400 g Philadelphia smøreost
1 vaniljestang
100 g hakket chokolade
10 spsk Baileys Chocolat Luxe (almindelig Baileys kan også bruges)
6 blade husblas

Pynt:
50 g groft revet mørk chokolade og hakkede pistacienødder

1 springform med diameter på 22 cm

*

 

BUND: Blend dadler, mandler og kiks godt indtil massen bliver klistret og sammenhængende

Tilsæt Bailey 1 spsk ad gange og smag til

Pres den ud i bunden af springformen og sørg for at den er lige tyk over det hele

Stil den i køleskabet i 1/2 times tid

 

FYLD: Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min.

Bland yoghurt, smøreost og vanilje til en ensartet tyk masse

Tilsæt hakket chokolade samt Bailey og smag til (tilsæt evt. mere hvis det ønskes)

Pres husblas’sen fri for vand og smelt den i mikroovnen (kan også gøres over vandbad) og lad det køle en anelse af inden den blandes i yoghurt massen under omrøring

Hæld yoghurtmassen udover den afkølede bund og stil kagen tilbage i køleskabet i ca. 2 timer eller indtil massen er fast.

 

PYNT med groft revet mørk chokolade og hakkede pistacienødder

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os