Logo

Saltstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Barsnack - ca. 60 stk.

 

300 g frossen butterdej

Til pensling:

1 æggeblomme

2 spsk. mælk

groft salt

kommen

 

Tø først butterdejen op. Læg pladerne sammen to og to over hinanden og skær dem ud i 10 cm lange og 1 cm brede strimler.

Sno de enkelte strimler til lange spiraler.

Pisk æggeblomme og mælk sammen.

Stængerne pensles med denne blanding og drys­ses med groft salt og kom­men.

Bag stængerne i ovnen ved 200º i ca. 15 minutter.

Tag dem ud og lad dem afkøle på bageristen.

Saltstænger serveres til drinks, øl eller et glas vin.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks og cremefraiche med whiskySmagfuld, frisk og elegant lille ret, hvor den saftige varmrøgede laks får fint følgeskab...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os