Logo

Saltstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Barsnack - ca. 60 stk.

 

300 g frossen butterdej

Til pensling:

1 æggeblomme

2 spsk. mælk

groft salt

kommen

 

Tø først butterdejen op. Læg pladerne sammen to og to over hinanden og skær dem ud i 10 cm lange og 1 cm brede strimler.

Sno de enkelte strimler til lange spiraler.

Pisk æggeblomme og mælk sammen.

Stængerne pensles med denne blanding og drys­ses med groft salt og kom­men.

Bag stængerne i ovnen ved 200º i ca. 15 minutter.

Tag dem ud og lad dem afkøle på bageristen.

Saltstænger serveres til drinks, øl eller et glas vin.

Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?