# Ingredienser
6 cl vodka
3 cl Kirschwasser brandy
1 tsk jordbærlikør
5 jordbær, friske
Schweppes sodavand
* Tilberedning
Blend jordbær med vodka, kirch, jordbærlikør og knust is.
Skænk i highballglas og top med Schweppes sodavand.
INFO: Kirschwasser eller kirsch er en klar,
farveløs brandy traditionelt fremstillet af
dobbeltdestillation af
morelkirsebær, en mørkfarvet sort af surkirsebær.
Den er nu
også lavet af andre slags kirsebær.
Kirsebærrene er gæret fuldstændigt,
inklusive deres sten. I modsætning til kirsebærlikører og kirsebærbrandy,
kirschwasser er ikke sød.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til
din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som
bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------