Logo

Abrikosskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Artikel billede

2 cl Apricot brandy

3 cl Rom, hvid

Mousserende vin

● 

Apricot brandy og rom blandes i et mixerglas med isterninger og sies i et skålformet champagneglas, der fyldes op med mousserende vin.

(Ses på billedet i midten til højre)

Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gruppe 31 cl Pisang Ambon 2 cl Barcardi Lemon Fanta Orange Blandet frugt isterninger
• Dumle2 cl Caramel vodka 6-8 cl Cacao mælk Is
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!