Logo

Abrikosskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Abrikosskum


# Ingredienser

2 cl Apricot brandy

3 cl Rom, hvid

Mousserende vin


* Tilberedning 

Apricot brandy og rom blandes i et mixerglas med isterninger og 

sies i et skålformet champagneglas, der fyldes op med mousserende vin.

(Ses på billedet i midten til højre)

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv DrinksSpiritusKolde drikkeVarme drikkeVin QuizBowle/punchSnacksDrikkeviserAlkohol testTøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her