Logo

Absinthe Suissesse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 cl Pernod / Absinthe

2-3 dråber Anisette
2-3 dråber Orangeblomstvand
1 tsk Creme de Menthe
1 æggehvide

Ryst grundigt i mixerglas med isterninger og si/skænk i cocktailglas.

 

#

Mixing instructions:
Shake with ice and strain into a cocktail glass.

Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?