Logo

Allianceade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(Ca. 1 1/2 liter)
1/2 kg hindbær,
1/2 kg ribs,
1/2 kg solbær,
1 tsk. citronsyre,
1 liter kogende vand,
1 kg sukker,
1/2 tsk. Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon.

Saftige, fuldmodne bær skylles, knuses med en solid kop, tilsættes citronsyre og overhældes med kogende vand. Halvdelen af sukkeret og Atamonen røres i. Krukken dækkes med et klæde og stilles koldt. Resten af sukkeret blandes i lidt efter lidt i løbet af et par dage. Når saften er klar, sies den fra. Den sidste saft vrides ud. Saften fyldes i Atamonskyllede flasker, der lukkes med en vatprop og bindes til 2 dage efter. Limonaden kan f.eks; fortyndes med isvand til læskedrik.
--
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her