Logo

Allianceade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Ca. 1 1/2 liter)
1/2 kg hindbær,
1/2 kg ribs,
1/2 kg solbær,
1 tsk. citronsyre,
1 liter kogende vand,
1 kg sukker,
1/2 tsk. Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon.

Saftige, fuldmodne bær skylles, knuses med en solid kop, tilsættes citronsyre og overhældes med kogende vand. Halvdelen af sukkeret og Atamonen røres i. Krukken dækkes med et klæde og stilles koldt. Resten af sukkeret blandes i lidt efter lidt i løbet af et par dage. Når saften er klar, sies den fra. Den sidste saft vrides ud. Saften fyldes i Atamonskyllede flasker, der lukkes med en vatprop og bindes til 2 dage efter. Limonaden kan f.eks; fortyndes med isvand til læskedrik.
--
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Passionate Pisang2 cl. Pisang Ambon 2 cl. Passoã 4 dele Appelsinjuice isterninger
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os