Du er her:
Forside
>
Søgning
> Amaretto Liqueur
Amaretto Liqueur
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver mad
Ingredients:
1 cup granulated Sugar
3/4 cup Water
2 Apricot dried halves
1 tblsp Almond flavoring / extract
1/2 cup pure grain Alcohol
1/2 cup Water
1 cup Brandy
3 drops yellow Food coloring
6 drops red Food coloring
2 drops blue Food coloring
1/2 tsp Glycerine
Mixing instructions:
Combine sugar and 3/4 cup water in a small saucepan. Bring to a boil, stirring constantly. Reduce heat and simmer until all sugar is dissolved. Remove from heat and cool. In an aging container, combine apricot halves, almond extract, grain alcohol with 1/2 cup water, and brandy. Stir in cooled sugar syrup mixture. Cap and let age for 2 days. Remove apricot halves. (Save apricot halves, can be used for cooking). Add food coloring and glycerine. Stir, recap and continue aging for 1 to 2 months. Re-bottle as desired. Liqueur is ready to serve but will continue to improve with additional aging.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Amaretto Cup
Næste: Amaretto Mist
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
2
stemmer)
Siden er blevet set 1.258 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Polkagris
• Com Bat
• Blue Caboose
• Neva
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Anita Stenstrop
Jeg eksperimenter med at lave syp. Er vinterbader og vi får os en hjemmelavet syp efter vores dyp i vandet.
Carsten Lund
Men hvor er det trist at efter Normændene har købt produktionen, at de har formastet sig til at ændre opskriften hen ad vejen til...
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Det var helt fint, jeg elsker fyrværkeri
Det er blevet for meget og skal forbydes
Jeg synes kun det skal håndteres af professionelle fyrværkerimestre på store steder
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...