Logo

Annabella -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- er temmelig sød, men ikke særlig stærk når isen smelter

 

2 cl appelsinsaft

2 cl Grand Marnier

2 cl kirsch

1 skive appelsin

1 appelsinskal

knust is

 

Ryst appelsinsaft, Grand Marnier, kirsch og is i en shaker.

Læg appelsinskiven i et cocktailglas og hæld drin­ken over.

Den skal ikke sies.

Skær en spiral af appelsin­skallen, sæt den fast på en tandstikker og stil den i glasset.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her