Logo

Brandy Alexander -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

En kraftig digestive, der kan serveres til kaffen efter middagen.

 

2 cl cognac

2 cl kakaolikør

2 cl piskefløde

muskatnød til pynt

 

Fyld en cocktailshaker halvt med knust is og til­sæt cognac, kakaolikør og piskefløde.

Ryst kraftigt i 20 sekun­der, så indholdet blandes og afkøles.

Si cocktailen over i et lille vinglas.

Riv lidt muskatnød over.

 

Variation: Varm cognac og fløde forsigtigt i en gryde. Hæld det i en blender og tilsæt kakaolikør. Mix til det skummer og server med et stykke hel kanel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her