Logo

Caramel Nut

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
1 oz Creme de cacao
1 oz Caramel liqueur
5 oz soft vanilla Ice-cream
Whipped cream
Chopped Nuts
Mixing instructions:
Combine creme de cacao, caramel liqueur, and vanilla ice-cream in an electric blender. Blend at a low speed for a short length of time. Pour into a champagne flute, garnish with whipped cream and chopped nuts, and serve.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her