Logo

Celtic Bull

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4,5 cl Irsk whiskey
6 cl Oksebouillon
6 cl Tomatjuice
1 -2 stænk Worcestershire sauce
1 stænk Tabasco
1 stænk Friskkværnet peber

Bland alle ingredienserne med knust is i en shaker eller blender. Skænk i et afkølet highballglas.

En variation af Bloody Bull, der er afledt af Bloody Mary.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her