Logo

Champagnecocktail - lightning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 hvide sukkerknalder
1 appelsin
6 tsk cognac
75 cl flaske afkølet champagne eller tør mousserende vin
 
For at lave champagnecocktailen skal du gnide hver sukkerknald henover appelsinens overflade, så den opsuger den bitre smag.
Kom en i hvert champagneglas og tilsæt 1 tsk cognac i hver.
Skænk champagnen op i de forberedte glas og server straks.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her