Logo

Champs Élyssés

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 del Grenadine
1 del Brun Creme de Cacao
1 del Appelsin curacao
1 del Grøn Creme de Menthe
1 del Cognac

Skænk ingredienserne lagvis i den angivne rækkefølge i et Pousse-cafe glas. Start med at hælde grenadine i bunden af glasset ag slut af med Cognac øverst.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her