Logo

Chili Margarita

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chili Margarita 


1 drink

#

2 cl tequila

1 cl Cointreau

4,5 cl "hot og sour mix" (se nederst)

1 stænk Tabasco-sauce

2 dl isterninger

1 skive lime og en lille opskåret chili

*

Bland ingredienserne i en cocktailshaker og

ryst kraftigt.

Hæld op i et margaritaglas.
Pynt med 1 skive lime og en lille opskåret chili.

 

Chili Margarita

 

Sukker-sirup

Bland 220 g sukker med 2,5 dl vand i en lille

gryde og rør rundt, indtil sukkeret er opløst.

Gryden bringes i kog, skru så ned for varmen,

og lad det simre uden låg i ca. 5 minutter.

Tag gryden af pladen, og lad det afkøle.

Opbevar det i køleskabet i en lufttæt beholder.

Kan holde sig i køleskab op til 2 måneder.

Giver ca. 3,5 dl.

"hot og sour mix": Bland 1 portion Sukker-Sirup

med 1,2 dl citron eller lime saft og 1 æggehvide

(den kan udelades, men gør drinken mere luftig).

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her