Logo

Citronbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citronbowle


Personer: 4-6

6 citroner

5 dl rødvin

2½ dl vand

3½ dl (300 g) sukker

½ fl. halvtør hvidvin

½ fl. champagne / mousserende vin

 

Sæt hvidvin og champag­ne til afkøling.

Skyl citronerne grundigt, tør dem af og skræl dem ganske tyndt.

Skær skrællerne i 2 cm lange stykker, der lægges i en krukke.

Pres de 4 citroner (pak de sidste to ind i folie og læg dem i køleskabet).

Hæld citronsaft, rødvin og vand over citronskallen.

Tilsæt sukker og rør rundt.

Lad det trække ca. 24 timer i køleskabet.


Rør af og til i blandingen, så sukkeret bliver helt opløst.

Si citronskal len fra og hæld punchen i en bowle.

Tilsæt den iskolde hvidvin og champagnen.

Pil al den hvide hud af de sidste 2 citroner.

Skær dem i tynde skiver, der lægges i bowlen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her