Logo

Egg Nog #4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


Ingredients:
6 Egg yolk
1/4 cup Sugar
2 cups Milk
1/2 cup Light rum
1/2 cup Bourbon
1 tsp Vanilla
1/4 tsp Salt
1 cup Whipping cream
6 Egg white
1/4 cup Sugar
Ground Nutmeg
Mixing instructions:
In a small mixer bowl beat egg yolks till blended. Gradually add 1/4 cup sugar, beating at high speed till thick and lemon colored. Stir in milk, stir in rum, bourbon, vanilla, and salt. Chill thoroughly. Whip cream. Wash beaters well. In a large mixer bowl beat egg whites till soft peaks form. Gradually add remaining 1/4 cup sugar, beating to stiff peaks. Fold yolk mixture and whipped cream into egg whites. Serve immediately. Sprinkle nutmeg over each serving. Serve in a punch bowl or another big bowl. NOTE: For a nonalcoholic eggnog, prepare Eggnog as above, except omit the bourbon and rum and increase the milk to 3 cups.
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• E.T.2 dele Danzka Currant Vodka 5 dele grapejuice 1 stænk grenadine isterninger
• Slammer2 cl Tequila 2 cl sprite
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!