Logo

Frugtte Bowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugtte Bowle


Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra

Til 10 personer

#

1 dåse litchier

1 dåse figner

1 dåse mango

250 g rosiner

20 g hvid kandis

1 flaske brandy eller cognac, 70 cl

3 liter vand

4 spsk sort te

4 spsk mango te

4 spsk orange te

10 dråber angostura

*

Frugterne kommes i en punchebowle

sammen med saft, rosiner, kandis og brandy.

Stilles køligt ca. seks timer.

 

Kogende vand hældes på teen.

Skal trække ca. fem minutter.

Den færdige te sies og stilles køligt.

Isafkølet te hældes over frugterne, og

bowlen smages til med angostura.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her