Logo

Gelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dl Frisk appelsinsaft
1 dl Appelsinlikør
8 blade husblas
1 spsk flormelis

Opblød husblas i koldt vand ca. 10 min.

Tag den op og smelt den over svag varme i en gryde med lidt af frugtsaften. Kom den smeltede husblas i resten af saften, smag den til med likør og evt. 1 spiseskefuld flormelis og fordel det i portionsglas (fx 4).

Stilles koldt til geleen er fast.

Pynt med flødeskum og lidt revet appelsinskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her