Logo

Gibson -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Gibson -

#

1 cl tør vermouth

10 cl gin

isterninger

2 syltede perleløg til pynt

Kom isterninger i et mixer­glas, hæld vermouth 

og gin over og bland det med en ske.

Si drinken ned i et mar­tiniglas med eller 

uden en isterning.

Stik perleløgene på en cocktailpind 

og læg den i drinken.

 

Variation:

Med lidt mere tør vermouth og en citronrytter 

får man en Australsk Kangaroo.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her