Logo

Grand Orange-Cognac Liqueur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
1/3 cup Orange zest
1/2 cup granulated Sugar
2 cups Cognac (or French brandy)
1/2 tsp Glycerine
Mixing instructions:
Place zest and sugar in a small bowl. Mash and mix together with the back of a wooden spoon or a pestle. Continue mashing until sugar is absorbed into the orange zest and is no longer distinct. Place into aging container. Add cognac. Stir, cap and let age in a cool dark place 2 to 3 months, shaking monthly. After initial aging, pour through fine mesh strainer placed over medium bowl. Rinse out aging container. Pour glycerine into aging container and place cloth bag inside strainer. Pour liqueur through cloth bag. Stir with a wooden spoon to combine. Cap and age 3 more months before serving.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her