Logo

Honning-Bjesk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(også kendt som "Bjømeganger-bjesk")
1 dl kogende vand
350 g blød Lynghonning
½ fl. Søbogaard Grøn Økvavit

1. Rør lynghonningen ud i kogende vand. Tilsæt snapsen.
2. Kom drikken på flaske.
3. Ryst flasken godt morgen og aften i en uges tid.
4. Lad bjesken trække mindst et par mdr.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her