Logo

Kavorkien

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
1/2 oz Bacardi Spiced rum
1/2 oz Bacardi Black rum
1/2 oz Coconut rum (Parrot Bay)
1/2 oz Creme de noyaux
3/4 oz Orange juice
3/4 oz Cranberry juice
Mixing instructions:
Combine all ingredients into a mixing tin with ice. Shake and strain. Can be served over ice or up.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her