Logo

Kirsebær Punch II

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebær Punch II


Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra

Til 4 glas
#

4 æggeblommer 
1 brev vaniljesukker 
100 g sukker 
1 knivspids stødt kanel 
200 g piskefløde 
50 cl mælk 
30 cl kirsebærlikør 
1 ubehandlet citron 

*

Æggeblommer piskes sammen med sukker, 

vaniljesukker og stødt kanel i en gryde, 

til der er opstået en cremet masse.

Fløde, mælk og kirsebærlikør hældes i lidt 

efter lidt under stadig piskning, til 

blandingen skummer. - Må ikke koge.

Hældes i puncheglas og 

drysses med revet citronskal.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her