Logo

Kirsebærsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1000 g. kirsebær
kerner af 1/4 af kirsebærrene
350 g. sukker pr. l siet saft
vand

Kirsebærrene udstenes og kommes i en gryde sammen med vandet, ca. 2/3 dækket. Koges i ca. 20 min.
Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer.
Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst.
Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærshots Deluxe4 cl. Vodka 8 cl. Cuba Strawberry 6 cl. Grenadine 100 - 125 g. frosne jordbær (optøede) En...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os