Logo

Maple Lake Irish Shock

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
3 shots Aftershock
2 shots Cinnamon schnapps (Hot 100)
2 cups Apple cider
1 shot Apple Pucker
1 stick Cinnamon
Mixing instructions:
Bring Hot 100, apple cider, Aftershock to a boil then add Cinnamon sticks stirring frequently. Add apple slices and then let cool for 2 min and add puckers. Serve.
Creator/contributor's comments:
From Maple Lake, MN - "Home of the Irish".
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her