Logo

Morning glory

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æggehvide

1 tsk. florsukker

saft af 1 citron

2 cl whisky

1 stænk Pernod

knust is

apollinaris

 

Hæld isterningerne i en shaker.

Tilsæt æggehvide, citron­saft og florsukker.

Ryst det godt sammen.

Hæld whi­sky og Pernod i og ryst drinken godt.

Hæld den gennem en si op i et glas og fyld op med apollinaris.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her