Logo

Rabarbersaft på hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hjemmelavet – lidt fræk – og helt iskold er vel den bedste måde, at benævne denne drik, der også kan bruges som suppe.

1/2 l vand
100 gram sukker
en stang vanille
1 rabarber
1 dl hvidvin
lidt citronmelisse

Rabarberne skæres i mindre stykker og koges møre i vand, sukker og vanilje. Hvidvin og citronmelisse tilsættes. Der køles ned og herligheden kommes i en kande og stilles koldt.
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os