Logo

Rabarbersaft på hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hjemmelavet – lidt fræk – og helt iskold er vel den bedste måde, at benævne denne drik, der også kan bruges som suppe.

1/2 l vand
100 gram sukker
en stang vanille
1 rabarber
1 dl hvidvin
lidt citronmelisse

Rabarberne skæres i mindre stykker og koges møre i vand, sukker og vanilje. Hvidvin og citronmelisse tilsættes. Der køles ned og herligheden kommes i en kande og stilles koldt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her