Logo

Rabarbersaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 kg rabarber skåret i små stykker
2 citroner skåret i skiver
1 stang vanille i ca. 4 cm lange stykker
60 g vinsyre
4 liter kogende vand
Rabarber, citroner, vanille og vinsyre overhældes med det kogende vand,
dækkes til og står i 2 døgn. Herefter sies hele molevitten gennem et viskestykke.
Til hver liter siet saft bruges 1 kg sukker.
Saften røres indtil al sukker er opløst - kan godt tage lang tid!
Saften hældes på rengjorte, atamonbehandlede flasker, tilbindes og opbevares køligt.

Tips: Det lyder umiddelbart af meget sukker, men den færdige saft er meget drøj.
Citronerne kan erstattes af en stor dusk citronmelisse.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her