Logo

Ribssaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg. jordbær
250 g. sukker pr. l siet saft
vand

De skyllede bær koges med vand. Vandet skal knapt dække frugterne.
Koges til alle bær er bristede, ca. 20 min.
Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer.
Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst.
Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os