Logo

Sangria Rosé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sangria Rosé

Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra

Til 4 personer
#

1 liter rosévin 
1 ubehandlet appelsin 
2 ubehandlede citroner 
1 fuldmoden ananas  
1 stænk Cointreau 
50 cl danskvand

*

Appelsinen skrælles spiralformet.
Det hvide skind fjernes, og frugtkødet skæres i skiver.

Frugtkødet fra ananassen skæres i mindre stykker.

Frugterne kommes i en punchekande og appelsinskallen
hænges over kanten.

Rosévin hældes i og stænkes med Cointreau.

Blandingen skal trække mindst to timer.

Spædes op med isafkølet danskvand  
lige før serveringen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lavede I drinks nytårsaften?


Effektiv reklame - klik her