Logo

Sea Dog -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

En whisky-longdrink med citrussmag.

 

1-2 stykker hugget sukker

2 stænk angosturabitter

2 appelsinbåde

2 citronbåde

2 cl whisky eller Drambuie

2 cl Benedictine

4 cl koldt mineralvand

maraschinobær til pynt

 

Kom sukkerstykkerne i et glas, tilsæt angostura og lad det bløde op.

Tilsæt appelsin- og citron både og pres saften ud med en langskaftet ske.

Fyld glasset med knust is. Tilsæt spiritus og bland det godt.

Fyld glasset op med koldt mineralvand.

Server drinken med skeen i, så der efter smag kan presses mere saft af frugten.

Pynt med mara­schinobær.

Til en sødere drink bruges yderligere et stykke sukker.

 

Variation:

Erstat whisky med gin og Benedictine med Pimms.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lavede I drinks nytårsaften?
Effektiv reklame - klik her