Logo

Venom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
2 1/2 oz Gin
1 tblsp Cocoa powder
2 tblsp Sugar
Mixing instructions:
Put gin into a Malt Shaker or something close to that. Stir in the cocoa and sugar. Mix together and shake. Pour into a Champagne Glass.
Creator/contributor's comments:
You may have to add more or less sugar depending on how sweet it tastes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her