Logo

Violetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
1 part Anis liqueur
1 part Parfait d'amour
2 parts Pineapple juice
1 dash Grenadine
Fill with Soda water
Mixing instructions:
Shake. Garnish with a slice of orange, fresh mint leaves and a cherry. Serve with straws.
Creator/contributor's comments:
Created by Matti Harju, Finland. Winner of the 1987 I.B.A. international cocktail competition.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her