Logo

Vulcano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vulcano


2 cl grøn chartreuse

2 cl kirsch

champagne

Stil champagnen til afkø­ling i god tid.

Kom chartreuse og kirsch (begge dele skal have stuetemperatur) i et var­mefast glas.

Rør rundt, antænd det og lad det brænde helt ud.

Fyld derefter op med kold champagne og server drinken straks.

NB! Har du ikke varme­faste glas (eller tør vove nogle af de almindelige!), skal du lade være med at servere en Vulcano.

Den skal nemlig ses!

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her