Logo

Vulcano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vulcano


2 cl grøn chartreuse

2 cl kirsch

champagne

Stil champagnen til afkø­ling i god tid.

Kom chartreuse og kirsch (begge dele skal have stuetemperatur) i et var­mefast glas.

Rør rundt, antænd det og lad det brænde helt ud.

Fyld derefter op med kold champagne og server drinken straks.

NB! Har du ikke varme­faste glas (eller tør vove nogle af de almindelige!), skal du lade være med at servere en Vulcano.

Den skal nemlig ses!

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her